Fiskpaket
4 portioner
4st portionsbit av regnbåge alt 500g filéer av sik eller abborre
12st kokta skalade potatisar gärna Juliette eller Amandine
1 strimlad purjolök
4msk hackad dill, fryst går utmärkt
2st tomater skivade
1 citron skivad
Smör
Salt och peppar
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg fyra bitar folie på en plåt. Skiva potatisen. Fördela potatisen på de fyra arken. Lägg på purjolök, tomater och citron. Lägg slutligen på fisken. Salta och peppra. Lägg en smörklick på toppen av fisken. Förslut paketen väl och sätt in i ugnen och baka ca 20min. Dessa paket går utmärkt att förbereda och ta med ut och grilla över öppen eld. Använd då dubbla ark folie. Det är också gott med fänkål, savoykål och sparris i paketen. Du kan också variera vilka örter du har i.