Left Fortsätt handla
Din beställning

Du har inga varor i din korg

Fri hemleverans vid köp över 999 kr.

Om Noah

Noah är återförsäljare av småskaligt producerad mat från närområdet. Produkterna från ett 40-tal producenter säljs via en digital gårdsbutik/webshop samt på utvalda butiker i dagligvaruhandeln där vi verkar som agent för småskaliga matproducenter och säljer produkterna under varumärket Noah – Lokal Mat.

Det har med andra ord aldrig varit så enkelt som nu att handla lokalproducerad mat samtidigt som du stöttar du en levande landsbygd, din lokala bonde, biologisk mångfald, ökad självförsörjningsgrad i Sverige, klimatmålen, naturen, djuren och den oerhört viktiga kunskap och det kulturarv som varje livsmedelsproducent besitter.
___________________________________

Det finns som sagt två sätt att handla småskaligt producerad mat via Noah:

1. Via vår webshop med hundratals produkter från drygt 40 olika leverantörer - samlat på ett och samma ställe. Välj om du vill ha hemleverans eller om du vill hämta din order på Coop Loet i centrala Luleå, i Sävast eller i Piteå. Hemleverans är möjligt till adresser i centrala Luleå och Boden med omnejd. På startsidan kan du se om ditt postnummer är aktuellt för hemleverans.

Vill du hämta upp din order från vårt lager i Sävast eller Piteå väljer du "Hämta upp" och skriver en kommentar i varukorgen. 

2. I dagligvaruhandeln. Nu finns Noah även på Coop Storheden, Stora Coop Piteå, Coop Loet och ICA Kvantum i Luleå, Boden, Piteå och Skellefteå.