Fiskburgare med coleslaw
4 portioner
4st vildlaxburgare från Guldhaven
4st hamburgerbröd
4 salladsblad
1 liten röd lök, tunt strimlad
4st skivade rädisor
Smör
Pommes frites eller rostad potatis
Coleslaw
100g vitkål, spetskål eller rödkål
1 svenskt äpple, gärna lite syrligt
1 liten fänkål
0,5dl majonäs egengjord eller köpt
0,5dl valfri creme fraiche
1tsk chilisenap från Pesula
1tsk vitvinsvinäger
Salt och peppar
Gör så här
Tillaga pommes frites enligt förpackningen. Strimla vitkål, äpple och fänkål tunt, gärna med mandolin. Blanda med majonäs och creme fraiche, smaka av med senap, vinäger och salt och peppar. Ställ kallt. Stek vildlaxburgarna i smör på medelvärme. Ta upp burgarna och rosta bröden i samma panna. Montera ihop burgarna med sallad, lök, rädisor och coleslawen.