Lottas Eldostvåfflor
Här kommer recept på eldostvåfflor signerade mästerkocken Lotta Öström
Du behöver:
145 g eldost
1/2 msk potatismjöl
1/2 burk crème fraiche
2 msk Hjortronsylt
Gravat renkött
Grovmalen svartpeppar
Flingsalt
Hackad persilja
Gör såhär:
Riv eldosten på den grövsta sidan på rivjärnet.
Blanda potatismjölet med den rivda osten.
Lägg blandningen i ett våffeljärn, det blir två våfflor av ca 145 g ost.
Grädda gyllene och lägg upp på ett galler.
Blanda crème fraiche och hjortronsylten och smaka av med flingsalt,
svartpeppar och finhackad persilja.
Toppa våfflorna med hjortrondressingen och tunt skivad gravat renkött.
Smaklig måltid!
Smaklig måltid!
Kommentarer
Supergoda!