Left Fortsätt handla
Din beställning

Du har inga varor i din korg

Använd koden HÖST10 för 10% rabatt på din order (t.o. 3/11). Fri hemleverans vid köp över 999 kr
Honungsspjäll

Honungsspjäll

Härliga revben av lamm. Recept från Eufåria. Lamm är ett mycket klimatsmart köttalternativ. 

Ca 0,7kg revben av lamm
3 msk honung, gärna lokalproducerad
1 msk vitvinsvinäger
1 msk soja
1 tsk salt
1 krm malen svartpeppar

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Rör ihop honungen med lite vinäger och soja tillsätt salt och peppar.
3. Lägg spjällen på ett galler i en långpanna klädd med aluminumfolie. 
4. Pensla spjällen runt om med såsen. 
5. Stek i ugnen 20-30 minuter tills de fått fin färg. Skär upp spjällen längs med benen. 

Servera gärna som buffé eller med bakad potatis som en varmrätt. 

Lämna en kommentar