Left Fortsätt handla
Din beställning

Du har inga varor i din korg

Fri hemleverans vid köp över 999 kr
Grava egen lax eller regnbåge

Grava egen lax eller regnbåge

1 sida lax eller regnbåge
4 msk salt
4 msk strösocker
2 tsk stött hel vitpeppar
1 dl hackad dill

Gör så här:
1. Dela laxen eller regnbågen i 2 bitar
2. Skär några snitt i fiskskinnet
3. Blanda ihop salt, socker och peppar och gnid in köttytorna med blandningen
4. Strö hackad dill över köttsidorna
5. Lägg ihop bitar med köttsida mot köttsida
6. Lägg i en plastpåse och förslut ordentligt
7. Låt ligga på en tallrik i kylen i ca 2 dygn, vänd 3-4ggr under tiden. 

TIPS! Variera smaksättningarna genom att ersätta dill med tex citronskal, 3 msk gin eller 6 krossade enbär. Du kan också ersätta 1 msk strösocker med 1 msk granskottssirap. 

Lämna en kommentar