Left Fortsätt handla
Din beställning

Du har inga varor i din korg

Fri hemleverans vid köp över 999 kr.

Operativt ansvarig sökes! ✨

 

 

Nu söker vi dig som vill vara med på Noahs tillväxtresa och tillsammans med vårt team fortsätta satsningen i Norrbotten och ta ut Noah i Sverige, Norden och världen!

Om Noah – Lokal mat     
Noah är en återförsäljare av småskaligt producerad mat från ett 40-tal producenter i Norrbottens närområde. Vi arbetar dagligen med att göra det så enkelt som möjligt för både producent och konsument att sälja och köpa småskaligt producerad mat. Maten säljs via vår webshop, samt under vårt eget varumärke hos utvalda butiker inom dagligvaruhandeln, där vi verkar som agent för småskaliga matproducenter. Vårt kontor och lager ligger i Boden/Sävast, stor del av vårt arbete sker runt om i Norrbotten

Vår affärsidé bygger på vetskapen om att en ökad konsumtion av småskaligt och hållbart producerad mat leder till ökad självförsörjandegrad i regionen och Sverige - En levande landsbygd, biologisk mångfald och fler arbetstillfällen!

Vi avser att nu att växa, där vårt mål är finnas i alla dagligvaruhandelskedjor i Sverige. För att nå våra mål behöver vi utöka vårt team med en operativt ansvarig som vill vara med på vår resa. Kan det vara du?

Om rollen
Som operativt ansvarig på Noah jobbar du både strategiskt och operativt. Tillsammans med vårt team är du en nyckelperson som bidrar till utvecklingen av vår verksamhet, vårt utbud och koncept utifrån insamlad feedback och data. I takt med Noahs utveckling kommer rollen att formas, där du får vara med och påverka.                                      
Som operativt ansvarig har du hand om hela vår operativa verksamhet vilket bland annat innebär att du:

  • Har löpande kontakt med befintliga och nya producenter, samarbetspartners och kunder.

  • Skapar rutiner som underlättar och tydliggör arbetet.

  • Ser över vårt utbud i butikerna, beställer varor och fyller på våra hyllor.

  • Skapar marknadsaktiviteter/events i syfte att öka försäljningen.

  • Arbetar praktiskt med administration, utbud och leveranser i vår webshop

Till din hjälp har du både ledning och extrapersonal.


Vem är du?
Vi tror du är en resultatinriktad och prestigelös problemlösare som gillar högt tempo och kan hantera och driva parallellt pågående arbetsuppgifter/processer. Du är förmodligen en person som inte är rädd för att komma med idéer som du sedan också förverkligar. Du har ett öga för detaljer och har eftertanke i dina beslut. 

En god kontakt och relation till våra samarbetspartners, kunder och producenter är viktig för vår tillväxt. Därför är du mån om att skapa och upprätthålla goda relationer och samarbeten.

Du är självständig, får saker att hända och tar ansvar för ditt egna arbete. Du gillar att lära dig nya saker och är inte rädd för att hugga i när det behövs.

Utöver dina personliga egenskaper tror vi att du har en viss förståelse för företagsekonomi och hållbarhet. Kanske har du även erfarenheter av försäljning, restaurang eller livsmedelsbranschen.


Varför ska du arbeta hos oss?

Hos oss har du stora möjligheter att vara med och bygga, driva och utveckla vårt bolag tillsammans med oss.  

Vi erbjuder dig en nyckelroll i ett sälj- och entreprenörsdrivet bolag som befinner sig på en spännande tillväxtresa, där du är en del av vårt prestigelösa och motiverade team med starkt driv. Vår arbetsplats är nytänkande och händelserik, där det är en självklarhet att ha roligt på jobbet!

Din stationeringsort är flexibel och du kommer att ha spännande arbetsuppgifter som utvecklas och utformas i takt med att Noah växer. 

Är du rätt kandidat kan aktier/optioner eventuellt finnas tillgängliga

Övrigt om tjänsten:

  • Då du kommer att köra bolagets firmabil i tjänsten behöver du minst ett B körkort.

  • Du har vana av att arbeta digitalt, gärna med erfarenhet av webhandelssystem.

  • Du kan förmedla dig väl på svenska i både tal och skrift.

  • Tjänsten är tills vidare (heltid) med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

  • Du har förtroendearbetstid och lön sätts enligt överenskommelse.


Ansökan
Vill du vara med på vår tillväxtresa och fortsatta satsning i Norrbotten, Sverige och världen? Skicka in din ansökan idag till: malin@noah-food.com

Vi lägger stor vikt vid personlighet så var inte rädd att söka även om du inte har exakt rätt profil. Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Har du frågor om Noah eller om tjänsten? Kontakta Malin Winsa på malin@noah-food.com eller 070-601 20 24.